Mijn loopbaan ben ik begonnen  als sociotherapeut op een internaat voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Al snel werd mij duidelijk dat als we kinderen behandelden, zij  vervolgens naar huis gingen, maar de oude patronen waren gebleven en er wezenlijk niet veranderd was.

 

Dit maakte dat ik de stap heb gemaakt om bij Bureau Jeugdzorg te gaan werken, in de hoop meer voor het hele gezin te kunnen betekenen. Tijdens mijn periode bij Bureau Jeugdzorg heb ik tevens op een aantal scholen gewerkt in de Zorg Advies Teams (ZAT).

 

Na een aantal studies ben ik als ouderbegeleider in de Kind & Jeugd psychiatrie gaan werken, waar ik na het volgen van de intensieve opleiding tot systeemtherapeut ben gaan werken als systeemtherapeut.

 

Daarnaast ben ik Emotionally Focussed Therapy (EFT) therapeut. EFT is een model dat gebaseerd is op de hechtingstheorie.

 

Het stelt de emoties van de ander centraal en streeft naar een verbeterde emotie-interactie.

 

Privacy en beroepsgeheim

 

Privacy en beroepsgeheim Natuurlijk ben ik gebonden aan het recht op privacy. Dit houdt in dat ik zorgvuldig met uw informatie omga. Ook zal er, volgens beroepsgeheim geen informatie aan derden worden verstrekt. 

Medisch Centrum West * Mozartlaan 2-4 * 2742 BN Waddinxveen * 06 24 88 42 50 * jeroenvanhalewijn@ziggo.nl * KvK 61876348